Lekker & Veelzijdig
Veel chef-koks werken graag met zeewier vanwege de umami smaak, ook wel de “5e smaak” genoemd. Dit geeft veel mogelijkheden in de keuken. En zo kan ook de veelheid aan soorten zeewier zorgen voor veel variatie. Overigens niet alleen in de voeding, maar ook in de huid- of plantverzorging.
Gezond & Verantwoord
Zeewier wordt in het Verre Oosten in ieder huishouden dagelijks gebruikt. Het is misschien wel mede daardoor dat de meeste mensen er gezonder en langer leven, want zeewier bevat een heel breed scala aan nutriënten, meer dan enige andere landgroente. Zeewier past, ook door het vaak hoge eiwit gehalte, op een verantwoorde manier prima in huidige levensstijlen zoals plantaardig, paleo en vegan
Duurzaam & Natuurlijk
Onze, meestal biologisch…
Lekker & Veelzijdig
Veel chef-koks werken graag met zeewier vanwege de umami smaak, ook wel de “5e smaak” genoemd. Dit geeft veel mogelijkheden in de keuken. En zo kan ook de veelheid aan soorten zeewier zorgen voor veel variatie. Overigens niet alleen in de voeding, maar ook in de huid- of plantverzorging.
Gezond & Verantwoord
Zeewier wordt in het Verre Oosten in ieder huishouden dagelijks gebruikt. Het is misschien wel mede daardoor dat de meeste mensen er gezonder en langer leven, want zeewier bevat een heel breed scala aan nutriënten, meer dan enige andere landgroente. Zeewier past, ook door het vaak hoge eiwit gehalte, op een verantwoorde manier prima in huidige levensstijlen zoals plantaardig, paleo en vegan
Duurzaam & Natuurlijk
Onze, meestal biologische, in het wild geoogste of geteelde zeewieren komen vooral uit Europa, daar groeien ze zonder gebruik te hoeven maken van land of zoet water. Ze worden op een duurzame en goed gecontroleerde manier verwerkt. In tegenstelling tot landgroente groeit zeewier vanzelf en wordt er dus niets aan toegevoegd. Puur natuur!